Home › Invicta

Invicta Watch Europe

Onoverwinnelijk
Latijns voor ‘onoverwinnelijk’, Invicta wordt geleid door innovatie en gevoed met continue kwaliteit en persoonlijkheid. Invicta werd meer dan een eeuw geleden opgericht in Chiasso, Zwitserland, met de overtuiging dat uiterst secuur vervaardigde uurwerken voor een bescheiden bedrag konden worden aangeboden. Ruim een eeuw later geldt deze doelstelling nog steeds voor Invicta.

Oorspronkelijk maakte Invicta mechanische en automatische uurwerken, net als de meeste merken van die tijd. Rond 1970 brak het quarz tijdperk aan waardoor verschillende merken verloren gingen. Na te zijn heropend in 1990 zet de Invicta Watch Group zijn brutale reis verder door. In 2000 heeft Invicta zich gericht op het ontwerpen van een perfect passend, oversized uurwerk. Deze focus leverde het perfecte duikhorloge, de Ocean Ghost, en de iconische Lupah collectie op. Het merk beschikt op dit moment over meer dan 30 verschillende collecties. 

Missie
Wij houden onszelf vast aan de overtuiging dat uiterst vervaardigde uurwerken voor een bescheiden bedrag kunnen worden aangeboden. Deze overtuiging is wat ons elke dag opnieuw motiveert. Door het eren van onze overtuigingen blijven we de balans tussen kracht en meesterschap combineren voor een ieder waarvoor dit wenselijk is. Moge al degenen die onze uurwerken bezitten onze kwaliteit, waarde, zorg en geest van de eindeloze mogelijkheden ervaren. 

Innovatie
Invicta heeft het bouwen van horloges naar een volgend level gebracht. De deskundigheid en ontwikkeling van het design en het uurwerk, komen voort uit intrinsieke motivaties. Onze grondbeginselen en ideologie is aanwezig in de kern van alle Invicta modellen. Invicta handhaaft het doel tegen een betaalbare prijs met succes te voldoen aan de vraag van consumenten en verzamelaars.

Kwaliteit
Met behulp van hoogwaardige materialen, die over het algemeen alleen terug te vinden zijn in prijzige merken, genereerd Invicta een enorm gewin voor liefhebbers en retailers. Van skeleton bewegingen tot een unieke techniek om gouden lagen aan te brengen, Invicta is een van de meest technische horlogemakers ter wereld.